Erä-InkkArin esittely

Olen erä- ja luonto-opas Ari Lähdesmäki ja perustin Erä-InkkAri nimisen yritykseni 2014. Useasti olen saanut vastata ihmetteleviin kysymyksiin yritysnimeni syntyperästä. Siispä vielä ainakin kerran.

Erätouhut ja luonto kaikissa muodoissaan ja kaikilla aisteilla koettuna on kulkenut käsi kädessä rinnallani lapsuudesta lähtien. Samoihin aikoihin herännyt kiinnostus intiaanikulttuuriin ja intiaanien elintapoihin on säilynyt omasta elämäntilanteesta riippumatta läpi vuosikymmenten. Näin ollen eihän minulla olisi ollut mitään syytä edes ajatella muuta nimeä yritykselleni.

Suurin kiinnostukseni viime vuosina on kohdistunut patikointiin ja vaeltamiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Freelancer työssäni vaellusmatkojen matkanjohtajana olen saanut ainutlaatuisella tavalla yhdistää rakkaan harrastuksen työhöni. En mielelläni mittaa askeleita, kilometrejä tai nousumetrejä sillä vasta viimeisen viiden vuoden aikana olen antanut luonnon sinne kätkeytyvine polkuineen ja muine aarteineen viedä minua paikasta toiseen, joko yksin tai ryhmän kanssa.

Olen erä- ja luonto-opas Ari Lähdesmäki ja perustin Erä-InkkAri nimisen yritykseni vuonna 2014.